سوالات متداول

سوالات متداول

عمومی

برای مشترکین حقیقی تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه می‌باشد و برای مشترکین تجاری و حقوقی نیازمند عقد قرارداد و ارائه مدارک ثبتی شرکت و مدارک هویتی صاحب یا صاحبان شرکت می‌باشد.

از طریق سایت  قسمت اینترنت بیسیم  و  یا تماس با شماره تلفن ۳۳۳۷۸۹۲۴ اقدام کنید.

در حال حاضر تنها راه ارتقا یا تغییر سرویس جاری، خرید سرویس جدید می‌باشد که با این کار در صورت فعال سازی سرویس جدید و انتخاب گزینه شروع از امروز در هنگام ثبت فاکتور روز و حجم سرویس فعلی سوخت می‌شود و سرویس جدید جایگزین می‌گردد و لازم به ذکر می‌باشد که روز و حجم سوخت شده امکان عودت وجه یا انتقال به سرویس جدید را ندارد.

در سرویس های غیر حجمی در صورت اتمام مدت زمان سرویس و باقی ماندن حجم سرویس و یا حجم خریداری شده (حجم عادی و گیگ باکس)، به فاکتور بعدی منتقل نمی‌گردد. در صورت تمایل می‌توان سرویس هایی با مدت زمان بیشتر ( ۳،۶،۱۲ ماهه) خریداری نمایید.

به دستور سازمان تنظیم مقررات رادیویی از تاریخ ۱۳۹۶/۰۹/۰۱ هنگام ثبت نام مشترک جهت دریافت سرویس های اینترنتی، می بایست اطلاعات مشترک از جانب شرکت اپراتور در سامانه شاهکار ثبت گردد.
سامانه شاهکار وظیفه احراز هویت سرویس هایی از قبیل سیم کارت ها ، خطوط ثابت تلفن و اشتراک های اینترنت، SAP و PAP ، Mobile Wi-Fi و … را بر عهده دارد و در راستای هدف افزایش امنیت و … تولید شده است.
ثبت اطلاعات مشترک در شاهکار به صورتی می‌باشد که یک کد اختصاصی در بین تمام اپراتورها به مشترک اختصاص می یابد و تا زمانی که این کد از طرف هر شرکت اپراتور فعال باشد ( حتی با وجود تخلیه پورت از مرکز ) امکان راه اندازی اینترنت ( رانژه) از شرکت جدید امکان پذیر نیست لذا برای راه اندازی اینترنت از شرکت اپراتور دیگر باید کلاسه شاهکار شرکت اپراتور قبلی توسط همان اپراتور غیر فعال یا حذف گردد.

ارائه سرویس های وایرلس به منازل, شرکتها و مجتمع های بزرگ امکان پذیر میباشد. برای اطلاعات بیشتر با شرکت  تماس بگیرید.

تغییر سرویس در حال حاضر وجود ندارد تنها راه حل موجود خرید سرویس جدید می باشد. لازم به ذکر است در صورتی که از سرویس فعلی مشترک روز و حجم باقی مانده باشد در صورت خرید سرویس جدید و فعال نمودن شروع از امروز مقدار روز و حجم باقی مانده سوخت می‌شود و قابل عودت وجه یا انتقال به سرویس بعدی نمی‌باشد.

فنی

پس از ثبت نام درخواست برای امکان سنجی ارسال می‌شود. کارشناس نصب با مراجعه به محل سرویس نسبت به امکان سنجی نهایی و در صورت تائید نصب و راه اندازی اقدام خواهد شد

این سرویس پهنای باند تا ۵۰ مگابیت بر ثانیه را منتقل می کند.

این سرویس پهنای باند تا ۲۰۰ مگابیت بر ثانیه را منتقل می کند.

این سرویس پهنای باند تا ۱ گیگابیت بر ثانیه را منتقل می کند.

سرویس اینترنت بیسیم با نصب رادیو در پشت بام محل سرویس شما از طریق امواج رادیویی و به کمک پاپ سایت های مستقر در شهر اینترنت را منتقل می کند.

بله ، اتصال چند نقطه بهمدیگر یا ایجاد شبکه دسترسی بصورت VPN یا همون ایجاد شبکه خصوصی مجازی امکان پذیر است ، کافیست با واحد فروش سازمانی بلوط تماس گرفته و بر اساس نوع درخواست و مذاکره ، سرویسهای درخواستی شما ایجاد و فعال بشه .

مشترک گرامی موارد اعلامی شما در مورد مغایرت مصرف می‌باشد بدین منظور لازم به بررسی موارد امنیتی مودم همچون Mac Filter , Hide Ssid , Off Wps, …و تغییر پسورد وایرلس مودم می‌باشد در صورت عدم مشکل می‌توانید با نصب نرم افزار بررسی میزان حجم مصرفی همچون دیومیتر نسبت به حجم مصرفی و مقایسه آن با حجم کم شده داخل پنل خود اقدام نمایید در صوت داشتن مغایرت موارد را به support@bcn.ir ایمیل نمایید تا مورد برایتان بررسی گردد لازم به ذکر است .

 

ویپ (VoIP) همان voice over internet protocol به معنی صدا روی پروتکل اینترنت (یا همان بستر شبکه) است، که به کاربران اجازه مکالمه روی سیستم های دیجیتال را می‌دهد. در واقع تمام تماس‌های تلفنی از امواج آنالوگ صوت به بسته‌های ۰ و ۱ دیجیتال تبدیل می‌شود که کیفیت صدای بسیار بیشتری بدون تغییر و نویز ارائه می‌دهد.

هنگامی که مشترک درخواست خود برای خرید اشتراک اینترنت پرسرعت به شرکت سرویس دهنده اینترنت ارایه می‌کند، شرکت خدمات دهنده به عنوان کاربر حقیقی یا حقوقی (کاربران خانگی یا شرکت‌ و سازمان) بر حسب میزان و متناسب با حجم استفاده، سرویس‌های متفاوتی را با سرعت‌های ۵۱۲، ۱۰۲۴، ۲۰۴۸ و … با واحد سنجش کیلو بیت در ثانیه به ایشان پیشنهاد می‌کند.
توجه به این نکته ضروری‌ست که واحد سرعت این سرویس‌ها، کیلو بیت در ثانیه (Kilo bit persecond)، است که کلمه بیت در آن با حرف b کوچک انگلیسی مشخص شده و به صورت Kbps (کیلو بیت در ثانیه) نمایش داده می‌شود.
در مقابل این واحد، واحد دیگری با نام کیلو بایت در ثانیه وجود دارد (Kilo Byte perSecond) که کلمه بایت آن با حرف B بزرگ انگلیسی در واحد KBps (کیلو بایت در ثانیه) مشخص می‌شود و معمولاً در زمان دانلود و دریافت فایل از اینترنت قابل مشاهده است.
با توجه به این‌ که هر ۱ بایت (۱ Byte) اطلاعات از ۸ بیت (۸ bit)تشکیل شده است، هر یک از سرعت‌های ارایه شده توسط شرکت‌های خدمات دهنده اینترنتی به مشترکین در زمان استفاده باید به ۸ تقسیم شود تا به سرعتی تبدیل شود که در زمان دانلود (Download) فایل‌ها از اینترنت توسط کاربر قابل مشاهده است.
* گاهی کاربران به اشتباه این تغییر واحد را با ضریب اشتراک اشتباه می گیرند.

چنانچه برای اتصال به اینترنت نیاز به ip ثابتی داشته باشید که بعد از هر بار اتصال تغییر پیدا نکند باید از ای پی استاتیک استفاده نمایید. معمولا مشترکینی که قصد راه اندازی دوربین و یا ریموت زدن را دارند از ای پی استاتیک استفاده میکنند.